Heerlijke Italiaanse pastasaus met spinazie volgens het familierecept van mijn oom uit Sardinië. De combinatie met de Sardijnse Pecorino Romano kaas…
Heerlijke zoetzure saus zoals je die bij de Chinees kunt krijgen voor over de Babi Pangang. Goed te gebruiken bij mijn…
Guacamole, de bekende Mexicaanse dip gemaakt van avocado.Heerlijk met tortillachips of bij taco’s.
Een mooie romige mosterd-dillesaus, zowel warm als koud te eten.
Mascarpone parmezaancrème is een heerlijke zalvige kaascrème die breed te gebruiken is. Zo is het lekker voor op de pizza en…
Een frisse limoendipsaus die goed bij pittige gerechten past. Niet uit een zakje of pakje, maar homemade.
Heerlijke licht zoete satésaus met of zonder stukjes pinda. Lekker en snel te maken voor bij de saté.
Heerlijke satésaus met of zonder stukjes pinda. Lekker voor bij de saté en snel te maken.
Een heerlijke wasabi mayonaise die ook als dressing gebruikt kan worden op de salade.
Bechamelsaus is een witte saus die in veel keukens wordt gebruikt als basissaus. Denk hierbij aan lasagne bolognese of moussaka, maar ook…
De enige echte ‘Secret Sauce’. Mooi romig met een volle smaak en een klein pitje. Maak de hamburgersaus eerder op de…
Deze enchiladasaus is snel en gemakkelijk te maken. De saus is goed te gebruiken over de enchilada of als smaakmaker bij de…
Dit is een zeer milde enchiladasaus. Die goed te gebruiken is over de enchilada of vooraf als dipper met tortillachips.
Een traditionele Amerikaanse barbecuesaus die goed smaakt bij kip, spareribs en hamburgers.
Aioli, oftewel knoflookmayonaise is iets dat niet mag ontbreken bij tapas. De aioli is lekker op een stokbroodje of als sausje…