Deze zachte romige mosterd-limoensaus is heerlijk voor over de vis. Wij hebben hem gebruikt bij de zeebaars met spek en rozemarijn.…
Een zachte rode wijnsaus met sjalotjes. Serveer deze saus bijvoorbeeld bij de biefstuk uit de oven.
Deze Oostenrijkse jagersaus of jachtsaus (jägersaus) is gemaakt op basis van rode wijn en tomaat. De saus heeft een zacht zoete…
Deze dille roomsaus met semi zongedroogde tomaatjes is echt een toppertje. Door de verschillende ingrediënten ontstaat er een mooi smaakpalet waardoor…
Wij aten een tijd terug in een schnitzelrestaurant, dat heeft ons geïnspireerd om wat meer te gaan experimenteren met schnitzels. Deze…
Wij aten een tijd terug in een schnitzelrestaurant, dat heeft ons geïnspireerd om wat meer te gaan experimenteren met schnitzels. Deze…
Een zachte rode portsaus met tijm en een extra zoetje van honing. Serveer deze saus bijvoorbeeld bij kip of schnitzels en…
Vind jij in een restaurant eten ook zo lekker? Deze schnitzel met geitenkaas omhuld in katenspek en een zacht zoete rode…
Deze Oostenrijkse jagersaus of jachtsaus (jägersaus) is gemaakt op basis van rode wijn, tomaat en champignons. De saus heeft een zacht…
Deze pastasaus heeft als basis het recept voor pasta al Ragù, wat in Italië tomatensaus met vlees is. Oftewel de basis…
Deze bechamel kaassaus is goed te gebruiken bij de lasagne of over de witlof en andere groentes.
Pizzaiola saus is een klassieker uit de Italiaanse keuken. In dit recept bakken we de kip kort en gaart deze verder…
Een lekkere stroganoffsaus als aanvulling op een mooi stukje vlees.
Deze zacht romige honing mosterdsaus is lekker over een beenham, kip of salade. De saus is zowel warm als koud te…
Een mooie Italiaans basis tomatensaus voor over de pizza of als basis pastasaus. Gemaakt met rijpe Pomodori op basis van een…