Een Italiaanse soep gemaakt van verse tomaten en pesto.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde runderbouillon (Bouillon de boeuf). Goed te gebruiken als basis voor soepen.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde visbouillon (Fumet de poisson).
Een mooie romige soep, zacht van smaak. Heerlijk als voorgerecht bij een diner, maar ook goed te gebruiken als klein voorgerechtje…
Dit is een origineel recept van de echte Zaanse mosterdsoep met spekjes. Deze heerlijke romige mosterdsoep is te maken met ons…
Een heerlijke gebonden preisoep, geserveerd met zacht uitgebakken magere spekreepjes. Lekker voor bij de lunch maar ook als hoofdgerecht met brood.
Deze pompoensoep met salie is in 25 minuten te bereiden en geschikt voor vier personen. Een lekker Italiaans gerecht. Veel kook…
Een heerlijke vegetarische soep, welke ook bij kinderen in de smaak zal vallen door de zachte zoete smaak.
Proef de zomer terug in deze volle tomatensoep van verse Pomodori tomaten.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde groentebouillon (Court bouillon).
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde kippenbouillon (Fond de volaille)
Romige, gebonden broccolisoep met een hartige bite door de knapperige bacon.
Een kruidige maaltijdsoep met varkenspoulet, aardappel en zuurkool.
Een heldere bouillon die licht verteerbaar is. De Franse kip quenelles zorgen voor een luxe uitstraling. Dit recept is prima te…
Dit is een basisrecept voor een mooie crèmesoep. Laat de bouillon smaak (groenten, kalf, kip of vis) aansluiten bij het eindproduct.