Bij deze heerlijke romige makreelmousse kun je bijna je vingers erbij opeten. De smaak van de gerookte makreel wordt verrijkt met…
Deze Mediterrane visschotel krijgt zijn rijke tomatensmaak door de saus de tijd te gunnen rustig te pruttelen. Door deze al eerder…
Deze Italiaanse visschotel uit de oven is binnen 45 minuten klaar, kook simpel dus. De visschotel bevat witvis, pesto-tomatensaus met daar…
Een mooie combinatie van smaken deze tartaar van rode biet, paling en appel. Misstaat niet als voorgerecht op een feestelijk menu.…
Heb je wel eens carpaccio van vis geprobeerd? Deze zalm carpaccio is een geweldig alternatief voor de reguliere runder carpaccio en…
Een mooie smeuïge palingmousse met verse paling, dille en bieslook. Deze fijne vismousse heeft een zachte smaak van paling en verse…
Een mooie smeuïge zalmmousse met gerookte zalm, dille en bieslook. Deze fijne vismousse heeft een zachte smaak van zalm en verse…
Een mooie smeuïge makreelmousse met gerookte makreel en dille. Deze vismousse heeft een zachte smaak van makreel, verse dille met een…
Je kent hem wel, de viscuisine Italiano uit de vriezer bij de supermarkt. Even in de oven en je kunt aan…
Wij waren verzot op de zalmsalade die geserveerd werd op de visschotel van de visboer op verjaardagen. Het werd tijd dat…
Dit recept is gebaseerd op een Schotse zalmtartaar met garnalen. In dit recept hebben wij echter onze favoriete vissoorten toegevoegd en…
Geniet ook van dit lekkere gerecht op een warme zomerse dag. Dit recept is gemaakt van pangasiusfilet, pesto, tomatenblokjes, courgette en…
Deze visstoof is gemakkelijk te maken en snel klaar. De prei samen met de Zaanse mosterd zorgt voor een heerlijke volle…
Deze rijk gevulde visschotel is al jaren één van de favoriete recepten in ons gezin.
Heerlijke zelf gerookte zalm, eenmaal zelfgerookt wil je niet anders meer! Te gebruiken als hoofdgerecht, maar ook als vulling in een…