Nigiri, is een soort sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt. Daar bovenop wordt meestal een stukje…
Dit is de bekendste vorm sushi, waarbij de rijst samen de vulling wordt opgerold in een nori vel. Denk bijvoorbeeld aan…
Gunkan sushi wordt ook wel ‘slagschip sushi’ genoemd. Het is een rechthoekig klompje sushirijst, met een randje nori er om heen.…
Een heerlijke Spaanse visschotel met tomatensaus, olijven en chorizo, lekker met rijst, pasta of een vers gebakken broodje.
Een licht Italiaans gerecht met een tomaten- en olijvensaus. Dit gerecht is heerlijk met een zachte vis zoals schol of tongscharfilet.
Makkelijk te maken, deze smaakvolle zalmbonbon met Hollandse garnaaltjes.
Een sushi van zalm met een krokant laagje van sesamzaad gevuld met zachte avocadocrème.
Een heerlijk eenvoudig voorgerecht met zalm, kruidenkaas en pannenkoeken, geschikt voor 8 personen.
Prachtige zalmtorentje als voor- of buffetgerecht.
Heerlijk visgerecht dat het erg goed doet op een feestdag.
Heerlijk licht calorie-arm en gezond recept voor op een warme zomerdag.
Mosselen op zijn Italiaans, eenvoudig om te maken en zo anders dan de traditionele Nederlandse bereidingswijze voor mosselen.
Voor de liefhebber gebakken mosselen van de bakplaat met knoflook en ketjap.
Maak kennis met deze kabeljauw met paprika, een van oorsprong Baskisch gerecht. Dit is een kleurig en smaakvol eenpansgerecht.