Deze soezentaart is door zijn mooie kransvorm een uitstekend dessert voor kerst. Voor deze soezentaart wordt er gebruik gemaakt van het…
Onze heerlijke tiramisu in Sinterklaas style heeft een heerlijke smaak met een twist van kruidige kruidnootjes. Sinterklaas wordt een echt smulfeest…
Een heerlijke tiramisu volgens traditioneel Italiaans recept. Zacht van smaak. Maak het geheel compleet met een lekkere Italiaanse dessertwijn.
Basisrecept voor 8 grote, 12 moorkoppen of 50 kleine soezen. Heerlijk met een zoete of hartige vulling.
Basisrecept voor 30 kleine of 20 grote soezen. Lekker om te vullen met slagroom of met ijs als dessert.
Een luxe cheesecake met zeezout-karamel chocolade met een fruitige verrassing tussen de glazuurlaag en de cheesecake.
Zeer zachte roomijs caramel voor ijsmachine of zonder ijsmachine.
Een heerlijke, zachte, fluwelen en klassieke red velvet taart. Geschikt voor elk taart moment en een echte guilty pleasure.
Heerlijke romige witte chocoladecrème met stukjes ananas.
Heerlijk zachte rabarber-aardbeienjam met een verrassend kruidige smaak. Lekker voor op brood, beschuit, maar ook door de yoghurt.
Een overheerlijk toetje met rabarber. Gemakkelijk te maken en zowel warm als koud te serveren.
Heerlijke pepernoten zoals de banketbakker ze maakt. Leuk en gemakkelijk te maken.
De lekkerste pannenkoeken eet je altijd thuis, dat waren de woorden van mijn Opa als hij op woensdagmiddag pannenkoeken had gebakken.…
Favoriet in ons gezin. De ontbijtcake met vers zomerfruit. Hiermee de dag starten is pure verwennerij.
Oliebollen- the easy way, maak gebruik van een pak oliebollenmix, geef er een eigen twist aan en smullen maar! Dikke rijen…