Deze stoofpot is erg lekker van smaak en geeft je even het gevoel alsof je in een Schotse pub zit. Serveer…
Nasi Goreng, gekookte en vervolgens opgebakken rijst. Vaak met lekkere kruidenmengsels, groente en ei. In deze variant is de rijst opgebakken…
Met deze kerriesaus hebben wij kennis gemaakt tijdens een barbecue bij Miranda. Sindsdien maken wij gebruik van haar recept. Als extraatje…
Cranachan is een traditioneel Schots dessert welke meestal op tafel wordt gezet als de Schotten iets te vieren hebben. De room…
Een snelle barbecuesaus, in het leven geroepen doordat de fles met kant en klare barbecuesaus op was. Deze snelle saus komt…
Deze Japanse Chicken Katsu curry is een zachte en milde curry met krokante kip en rijst. Eenmaal gegeten en je bent…
Zin in een lekker, maar bewust tussendoortje? Ga dan eens voor dit bananenbrood met kokos en cacao. Ook lekker om de…
Hoewel de naam Flammkuchen anders doet vermoeden, is dit een Frans gerecht en wel uit de Elzas. Op z’n Frans ook…
Deze pastasaus heeft als basis het recept voor pasta al Ragù, wat in Italië tomatensaus met vlees is. Oftewel de basis…
Een heerlijke spinaziestamppot met uitgebakken spekreepjes. Extra lekker in combinatie met de de Catalaanse worstjes en jus van rode uien.
Een heerlijk recept voor romige kip kerrie gemaakt zonder zakjes en pakjes. Je vindt dit recept ook op onze website, maar…
Paling met wasabi mayonaise is een goede combinatie. In dit recept maken we een amuse door een kroepoekje met een bedje…