Heerlijk en zacht groentegerecht voor bij de Indonesische rijsttafel.
Heerlijke frisse rundvleesrolletjes aan een spiesje, lekker als tapas of als hapje bij de borrel.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde runderbouillon (Bouillon de boeuf). Goed te gebruiken als basis voor soepen.
Een zachte saus op basis van rucola en zure room, heerlijk voor over vis.
Runderstoof met bier, vol van smaak. Afgemaakt met gegratineerde rozetjes van aardappelpuree. In dit recept zijn er twee aardappelpuree varianten waarvan…
Een heerlijke Roti kruidenmix zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Zes kruiden geven een goede smaak aan de Roti kip.
De “pannenkoek” die in Suriname (en Nederland) roti heet is een soort ongezoete broodpannenkoek die verschillende toevoegingen kan hebben, zoals gemalen…
Geniet van deze Surinaamse roti. Lekker met kousenband, aardappels, eieren en een rotivel. Je kan de roti vegetarisch maken maar ook…
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde visbouillon (Fumet de poisson).
Deze zomerse salade, geïnspireerd op het bekende Italiaanse gerecht Vitello Tonnato is perfect als hoofdgerecht, maar ook bij de lunch of…
Een makkelijk te maken amuse van verse vijg met gorgonzolamousse. Goed te gebruiken om bijvoorbeeld de smaak van vis te neutraliseren.
Zeer zachte roomijs caramel voor ijsmachine of zonder ijsmachine.