Goed gevulde omelet op Griekse wijze, gevuld met spinazie, tomaat en feta. Een goed begin van de dag.
Romige, gebonden broccolisoep met een hartige bite door de knapperige bacon.
Broccoli op zijn Italiaans, gewokt in balsamico met cherry tomaatjes en afgeblust met witte wijn. Een heerlijk gerecht om mee te…
Mexicaanse bowl, beter bekend als een taco bowl, is een heerlijke manier om de leftovers van een Mexicaanse avond op te…
Een kruidige maaltijdsoep met varkenspoulet, aardappel en zuurkool.
Dit traditioneel Hollands vispotje in echte een aanrader en snel te klaar te maken. Voor dit vispotje kun je verschillende vissoorten…
Basisrecept voor het grillen van de eendenborst op de manier die een chef zou doen 😉 Heerlijk met sinaasappel honingsaus of…
Deze bourgondische rundvleespasteitjes zijn erg lekker, klein en makkelijk als je voor grote groepen moet koken. Dus eigenlijk net als bij…
Een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn. Het is een van de vele voorbeelden van Franse boerengerechten…
Een lekker boeren witbrood om zelf te maken.
Lekkere romig gevulde eieren, met een zachte smaak van kerrie. Lekker bij de borrel of bij een buffet.
Een heldere bouillon die licht verteerbaar is. De Franse kip quenelles zorgen voor een luxe uitstraling. Dit recept is prima te…