Zoek recepten - Chefkokkie.NL

Mediterrane visschotel Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600 g Pangasiusfilet of Kabeljauw
  • 400 g tomatenblokjes (blik)
  • 400 g cherrytomaatjes
  • 100 ml witte wijn
  • 200 ml water
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 75 gr zwarte olijven
  • 1 tl chilivlokken
  • 4 el viskruiden
  • 3 takjes rozemarijn
  • 3 takjes oregano
  • 3 takjes tijm
  • zout en peper

Mediterrane visschotel

Deze Mediterrane visschotel krijgt zijn rijke tomatensmaak door de saus de tijd te gunnen rustig te pruttelen. Door deze al eerder…

(5 / 5)
Cannelloni met nduja en aubergine Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 50 g ricotta
  • 1 el Nduja
  • halve aubergine
  • 3 cannelloni's
  • 4 blaadjes basilicum
  • olijfolie

Cannelloni met Nduja en aubergine

Deze cannelloni met Nduja, de smeerbare salami uit Calabrië, heeft een licht pittige en kruidige smaak. Door het te combineren met…

(4 / 5)
Tomatensoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blik tomatenblokjes of polpa (400 g)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 sjalot
  • 1 teen knoflook
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes basilicum
  • 2 takjes oregano
  • 1 l water

Tomatensoep

Deze tomatensoep is simpel te bereiden en vol van smaak. De soep is ook te gebruiken als basissoep voor tomaat mascarpone…

(5 / 5)
Tomaat mascarponesoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blik tomatenblokjes of polpa (400 g)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 sjalot
  • 1 teen knoflook
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 2 takjes rozemarijn
  • 4 takjes basilicum
  • 2 takjes oregano
  • 1 l water
  • 6 theelepels mascarpone

Tomaat mascarpone soep

Deze tomaat mascarpone soep is simpel te bereiden. De soep is vol en romig van smaak, maar valt niet zwaar op…

(4.5 / 5)
Sajoer groente Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui - klein
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 cm gember
  • 1 tl venkelzaad - gemalen
  • 1 tl koriander - ketoembar
  • 1 tl kurkuma
  • 1 tl sambal oelek
  • 2 el bruine basterdsuiker
  • 50 ml water
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 ½ tl Maizena (opgelost in 1 el water)
  • peper en zout
  • 2 grote winterpenen
  • 2 paprika's
  • 1 grote rode ui
  • 1 prei
  • 100 g peulen
  • 100 g kastanjechampignons
  • 400 g kippendijen (optioneel)

Sajoer groente

Sajoer groente is een mild en kruidig groenterecept. De saus heeft een kruidige en enigszins zoete smaak en gaat goed samen…

(4.4 / 5)
Babi ketjap in de pan Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g procureur (varkensvlees)
  • 4 el olie
  • 2 uien gesnipperd
  • 1 rode peper gehakt of 1 el sambal
  • 2 tot 3 cm gember geraspt
  • 4 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 el vijfkruidenmix
  • ½ tl peper
  • zout
  • 1 el bloem
  • 1 el gembersiroop
  • 5 el ketjap manis (zoet)
  • 1 el ketjap benteng (zout)
  • 1 el limoensap
  • 2 el water (20ml)

Babi ketjap

Deze babi ketjap is er één die je gemaakt moet hebben en hij is nog snel klaar ook. Het recept is…

(5 / 5)
Tzatziki Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 komkommers
  • 3-4 el Turkse yoghurt
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 1 handje verse munt
  • 1 handje verse peterselie
  • sap van een halve citroen
  • zout en peper

Tzatziki – Cacık

Tzatziki oftewel Cacık, komt oorspronkelijk uit Turkije en is een fris bijgerecht, die veelal als saus of dip wordt gebruikt. Met…

(5 / 5)
Italiaanse visschotel uit de oven Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 pangasiusfilets (+/ 400 g)
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 1 el oregano
  • 1 grote courgette
  • 2 el olijfolie
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 50 g pesto (2 grote eetlepels)
  • 1 el Verstegen kruidenmix voor vis
  • 50 g geraspte Pecorino Romano
  • 300 g pasta of rijst

Italiaanse visschotel uit de oven

Deze Italiaanse visschotel uit de oven is binnen 45 minuten klaar, kook simpel dus. De visschotel bevat witvis, pesto-tomatensaus met daar…

(3.8 / 5)
Kom gadogadosoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 el plantaardige olie (zonnebloem- of arachideolie)
  • 1 middelgrote ui, fijngehakt
  • 4 cm verse gember, geraspt
  • 2 tenen knoflook ( 3 als het kleine teentjes zijn)
  • 2 tl sambal oelek
  • 1,2 l kippenbouillon
  • 240 g pindakaas
  • 200 g taugé
  • 4 lente-uien in dunne ringetjes
  • halve komkommer in reepjes of kwartjes
  • 1 puntpaprika in dunne reepjes
  • 4 eieren
  • 70 g basmatirijst

Gadogado soep

Het is echt genieten van deze overheerlijke Gadogado soep, comfortfood pur sang! De basis is een smaakvolle pindasoep, aangevuld met verse…

(5 / 5)
kom pindasoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 el plantaardige olie (zonnebloem- of arachideolie)
  • 1 middelgrote ui, fijngehakt
  • 4 cm verse gember, geraspt
  • 2 tenen knoflook ( 3 als het kleine teentjes zijn)
  • 2 tl sambal oelek
  • 1,2 l kippenbouillon
  • 240 g pindakaas
  • 200 g taugé
  • 4 lente-uien in dunne ringetjes
  • halve komkommer in reepjes of kwartjes
  • 1 puntpaprika in dunne reepjes
  • 4 eieren
  • 70 g basmatirijst

Pindasoep

Een heerlijk recept van een basis pindasoep, klaar in ongeveer 20 minuten. Wij hebben deze soep gebuikt als basis van onze…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 g volkoren spaghetti
  • 3 el olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 g linzen (uit blik)
  • 2 winterwortels
  • 1 courgette
  • 400 g tomatenblokjes
  • 1 pak gezeefde tomaten (passata)
  • ½ el rozemarijn (gedroogd)
  • 40 g geraspte Parmezaanse kas

Linzenspaghetti

Deze smaakvolle spaghetti zit bomvol met groenten en is daarmee ook vegetarisch. De saus is gemaakt op basis van linzen en…

(3 / 5)
Aardbeienjam met vanille en munt in een schaaltje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kilo aardbeien
  • 400 g geleisuiker 2:1
  • 1 tl vanillepoeder of 1 peul
  • 4 takjes munt

Aardbeienjam met vanille en munt

Een heerlijke aardbeienjam met vanille en verse munt. Waarbij de munt een lichte verfrissing geeft en de vanille een zachte smaak.…

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt