Zoek recepten - Chefkokkie.NL

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 gram schouderkarbonade
  • 150 ml Ketjap manis
  • 1 lepel Sambal Oelek
  • 2 tenen knoflook
  • 1 liter water
  • Atjar

Babi Pangang

Als je van Babi Pangang houdt dan moet je deze echt eens maken. Ik heb al vele manieren geprobeerd en deze…

(3.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 8 bockworsten
  • 250 g wijnzuurkool
  • 1 rode paprika
  • Curry naar eigen smaak
  • 1 ui
  • Olijfolie

Curryworst met zuurkool

Variatie op de traditionele Duitse curryworst, lekker met zuurkool en vers gemaakte patatten uit de oven.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g bloem
  • 25 g ongezouten roomboter
  • 75 g suiker
  • 2-3 friszoete appels
  • 2 tl kaneel
  • 50 g gehakte walnoten
  • 2 el poedersuiker
  • 4 schaaltjes
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 385

Appelcrumble

Appelcrumble met stukjes walnoot. Het lekkerst als het nog een beetje warm is met een toefje slagroom!

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ciabattabrood (afbak)
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • 100 gr zachte geitenkaas
  • 3 peren
  • Honing

Crostini – Peer, geitenkaas & honing

Deze crostini met peer, geitenkaas en honing is heerlijk. De geitenkaas en het zoete van de honing is een mooie combinatie.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 3 goudrenet, Elstar of Jonagold
  • 2 el fijne kristalsuiker

  • ½ el kaneel
  • 50 g rozijnen
  • 1 ei losgeklopt of water

Appelflap

Deze appelflap is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met een mengsel van appel, kaneel en rozijnen. De appelflappen zijn lekker op…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ciabattabrood (afbak)
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • 150 gr Parmaham
  • 100 gr vijgencompote
  • 100 gr rucola

Crostini – Parmaham, rucola & vijgencompote

Deze crostini met Parmaham, rucola en vijgencompote heeft een zacht zoete smaak waarbij de Parmaham helemaal tot zijn recht komt.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 baquette
  • Prosciutto
  • 1 stuk roombrie
  • 1 bakje cranberrycompote
  • Rucola
  • 60 ml olijfolie
  • Balsamicocreme

Crostini – Cranberry, brie, prosciutto & balsamico

Deze crostini met onder andere brie en prosciutto geeft een ware smaakexplosie in de mond.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ciabattabrood (afbak)
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • 2 bollen mozzarella (buffel)
  • 3 roma tomaten of tasty-tom tomaten
  • 1 flinke bos basilicum
  • Balsamico azijn

Crostini – Caprese

Crostini Caprese gebaseerd op het al oude Italiaanse recept insalata caprese.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 50 g bloem
  • 50 ml slagroom
  • 50 ml volle melk
  • 1 zakje vanillesuiker (8 g)
  • 1 ei
  • Snufje zout

Crêpes

Het geheim van de crêpe van onze zuiderburen, nu onthuld bij Chefkokkie. Een crêpe is een dunne variant van de pannenkoek.…

(5 / 5)
Appelbeignets op een schaal Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 goudreinet

  • 
2 el fijne kristalsuiker

  • 
1/2 el kaneel
  • zonnebloem olie om te frituren
  • 50 g rietsuiker

Appelbeignets – oven

Naast de oliebollen staan ook de appelbeignets bij veel mensen op tafel rondom Oud en Nieuw. De appelbeignet is gemaakt met…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 5 mandarijnen
  • 2 el suiker
  • 2 el water
  • 20 g roomboter
  • 80 ml Grand Marnier of sinaasappellikeur

Crêpe Suzette

Een crêpe Suzette is een nagerecht waarbij je een flensje vult met mandarijn. Over het gevulde flensje schenk je een mandarijnsaus.…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 gr aardbeien
  • 2 el suiker
  • 2 el water
  • 4 el amandelschaafsel
  • 80 ml sinaasappelsap
  • poedersuiker

Crêpe met aardbeien en amandelen

Een heerlijke crêpe met aardbeien of ander zomer fruit overgoten met een zachte karamelsaus en geroosterde amandelen.

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt