Echt een winters gerecht, hachee. Lekker met aardappelpuree en rode kool met vers gemaakte appelmoes, maar ook heerlijk met (zilvervlies) rijst.…
Deze Hummus is vers, luchtig en romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt, dan wil je nooit meer anders.…
Coq au vin is een van oorsprong Frans boerengerecht. De basis voor de stoofschotel was vroeger een hele haan en rode…
Dit pepernoten roomtoetje is de kindvriendelijke variant van onze tiramisu in Sinterklaas stijl. We maakten dit Sinterklaastoetje voor kinderen zonder alcohol,…
Je kent hem wel, de viscuisine Italiano uit de vriezer bij de supermarkt. Even in de oven en je kunt aan…
Een romige soep op basis van kerrie en boordevol groenten. Lekker voor bij de lunch met een bijpassend broodje of als…
Het koude seizoen is weer aangebroken en je hebt net een lange wandeling achter de rug. Wat is er dan lekkerder…
Voor de liefhebbers van vis een smaakvolle variatie op onze basislasagne. Ditmaal is de lasagne gevuld met courgette en twee lagen…
Maak nu zelf je eigen gekruide hamburger. In dit recept leggen we uit hoe je zelf gemakkelijk je eigen hamburgers kunt…
Een smaakvolle variatie op onze basislasagne. Ditmaal is de lasagne gevuld met courgette, spinazie en pangafilet. In het recept werken we…
In de categorie ‘Kook Simpel’ is dit een heerlijk zomers gerecht. Binnen 20 minuten een maaltijd op tafel. Pappardelle met ricotta…
Crostini met groene pesto en cherrytomaat is simpel te maken tijdens het gourmetten of in de oven.